Ditt perfekte utgangspunkt for aktiviterer og opplevelser I hele Vesterålen. Andøy Friluftssenter har restaurant med god lokal mat, guidede kultur- og natursafarier, lakse - og innlandsfiske, kurs & konferanser med team- og lavvo-aktiviteter, komfortabel overnatting i hytter, rom og panoramaleilighet. Camping. Beliggenhet: - en time fra Hvalsafari og Spaceship Aurora på Andenes.

Ekteparet Ingvild og Nigel Turrell er ditt vertskap på Andøy Friluftssenter, og invitere deg inn i naturen, med friluftsliv for en hver av alle slag. Smak på lokal mat fra vårt velrenommerte kjøkken, avslapning og sinnsro, og et komfortabelt opphold i hus og hytter.
Ekteparet er genuint opptatt av å gi sine gjester opplevelser for livet. De ønsker deg velkommen med hjertevarme og solid menneskekunnskap. De vet at hver gjest er unik og har ulike behov.
Sammen har de bygd opp et moderne reiselivsanlegg som dekker alle behov. Og der historie og tradisjoner er en viktig del av det hele, i kombinasjon med det moderne og urbane. Ingvild er fjerde slektsledd på gården, og kjenner området som sin egen bukselomme. Ingen kan som henne fortelle så levende om gårdens tradisjoner og de naturressursene som har vært forvaltet bakover i tid.
Andøy Friluftssenter
Buksnesfjord i Vesterålen
8484 Risøyhamn
Tlf/mob: 76 14 88 04 / 915 35 180
Back to Top