BARNAS TORGDAG er den beste dagen i året for mange junior-gründere. Her har de mulighet til å være kremmere og selge hva som helst. De kan selge ting de har kjøpt, ting de har laget selv eller tjenester, og alle er velkommen. Nå er det barnas tur til å være sjef!
Lørdag 11 juli 2020 er det barna som eier «verre». Her skal det ropes, løpes og – ikke minst – spises is! Tidligere har de fått ansiktet malt, hoppet i hoppeslott, tatt hvalkarusell... Ja, et år ble det så mye slikkerier at selveste Karius og Baktus kom på besøk!
TK´81 har bidratt med underholdning i mange år, og det skal de i år også. Vi får en smakebit på det magiske teaterstykket «Usynlig selskap». Stykket handler om en jente som har flere fantasivenner enn vanlige venner, og hva som skjer når hun må gi slipp på dem.
Vil du ha din egen salgsbod? Sånn som alle seriøse gründere må man melde om at man skal selge noe. Heldigvis er dette kjempeenkelt på barnas torgdag! Bare gå inn på  Facebook-arrangementet og meld fra i kommentarfeltet.
Tekst: Julianne Stave
Back to Top