Foto: Rachel Susann Jacobsen.

Mange sier de skal til Lofoten i år. Det er et utmerket valg.

Lofoten og Nordkapp er de klart mest kjente turistmålene her nord. Lofoten er rett og slett en helt rå destinasjon. Ja, vi er mange andværinger som elsker Lofoten. Men vi må fortelle deg en hemmelighet.
Og du må love å ikke si det til noen…

Vi vet et sted som er … enda bedre, et sted få norske turister besøker, men som stadig flere utenlandske reisende får øynene opp for. I år kommer det ingen turister fra utlandet, og mens de andre står i kø på mer kjente turistmål i nord, får du som kommer hit i sommer Andøya helt for deg selv.
Andøya er perfekt: For deg som liker å teste ut nye ting. For deg som ikke liker å dra der alle andre drar. For deg som vil ha episke naturopplevelser, men ikke liker kø. For deg liker kultur og som liker å gå tur – i vidunderlig turterreng. For deg som liker å si til vennene dine når du kommer hjem: «Jeg har vært på et sykt bra sted i sommer. Det er ikke sikkert du har hørt om det en gang…»
Du kan bo i et skakt lite rom i et mer enn 100 år gammelt trehus eller i et romslig rom med fantastisk utsikt i et splitter nye bryggeanlegg.
Du kan spise et fiskemåltid du aldri vil glemme eller ta med et nybakt runstykke i hånda som minner om debestemor pleide å lage. Du kan booke en halvannentimes båtur og prøve deg som havfisker eller ta en litt lengre tur til …Mars. Crewet i Spaceship Aurora står klare til å ta deg med ut av vår atmosfære og inn i eventyret.
Klikk deg inn i menylinja her på Sommer i Andøy siden – her har vi samlet mange av andværingene som tilbyr matopplevelser, overnatting og sommer-aktviteter du vil huske for resten av livet.
Vi gleder oss til å få deg på besøk.
Back to Top