Marmelkroken tilbyr overnatting, mat og naturopplevelser.

Marmelkroken er lokalisert i den vakre bygda Bø på yttersida av Andøya. Tett ved skogen, dalen og fjellet, med storhavet som nærmeste nabo. Når du ankommer, blir du tatt godt imot av Lisbeth. Med god kunnskap til lokalområdene, og til de aktiviteter og opplevelser som tilbys på Andøya og i Vesterålen, vil vertskapet på Marmelkroken kunne hjelpe med å planlegge, slik at ditt opphold blir best mulig. Husk å spørre Lisbeth om veien til Jernaldergårdene «Sletten» og «Bakkan». Du vil  fryde deg over den fredfulle pletten ved fjellets fot.

I naturskjønne og storslåtte omgivelser på yttersia av Andøya prøver vi så godt vi kan å leve i pakt med naturen og elementene rundt oss, her kan man senke skuldrene å høre humla suse. Og her er plass til å finne seg selv og kanskje ta en utflukt langs en av våre familievennlige nærturstier. Ned i fjæra med det yrende fuglelivet, eller oppover i dalen å finne skogens ro.
Kjøkkenet benytter lokale og ureiste råvarer så langt det lar seg gjøre. Ønsker du heller å lage maten selv, har vi har lagt til rette egne områder for båling og grilling, som våre overnattingsgjester fritt kan benytte. Kom gjerne innom for kaffe, kaker, lunch eller middag. Besøk vår nettside marmelkroken.no
Marmelkroken
Bø i Andøy, 8484 Risøyhamn
Lisbeth Seppola
Telefon 957 65 739
Back to Top