Den vakre hagen hos Fargeklatten Veita. Her kan du nyte deilig kaffe og nystekte vafler på godværsdager. Dette stedet er omtrent det eneste som er igjen av den gamle bebyggelsen på Andenes fra 1800 tallet.

Fargeklatten Veita er et unikt sted i fiskeværet Andenes. Stedet har vært et typisk nordnorsk fiske/småbruk, nå renovert med en koselig håndverkskafé som samlingssted i en vakker hage. Her kan du nyte deilig kaffe og nystekte vafler på godværsdager. (Vaffel-dag og andre tilbud annonseres på Facebooksiden).

Dette stedet er omtrent det eneste som er igjen av den gamle bebyggelsen på Andenes fra 1800 tallet. Her kan du velge overnatting i nostalgiske «Almahuset» – preget av antikk nostalgi, med gamle møbler, lysekrone, kniplinger, blondeduker og gardiner. Den moderne leiligheten «Kristina» eller «Kvalvik rooms»  (nybygget i 2018) med egen inngang fra sjøgata og flott utsikt mot storhavet og havna. Alle enhetene ligger midt i handelssenteret på Andenes bare 5 minutter gange fra fergeleiet og Hvalsafari.

Helt til venstre i bildet ser du Almahuset med Fargeklatten veita logoen håndmalt på veggen. I midten ligger den koselige håndverkskaféen med den vakre hagen, og helt til høyre i bildet ser du de moderne leilighetene «Kristina» eller «Kvalvik rooms» (nybygget i 2018) med egen inngang fra Sjøgata og flott utsikt mot storhavet og havna.

Almahuset
Kristina Apartment
Kvalvik Rooms
Åpent for booking hele året.
Åpent hverdager og lørdager  11 – 15.

Fargeklatten Veita Sjøgt. 38A , 8480 Andenes  
Vi foretrekker at du bestiller overnatting direkte til oss på telefon eller på e-post.
Solfrid Kvalvik og Iselin Kvalvik Eliassen
Telefon 977 60 020
fargeklatten1@gmail.com
booking.com «Kristina Apartment & Alma House»
Vi har også en nettbutikk som du kan sjekke ut (klikk på knappen).
Back to Top