Illustrasjon: Trond Abrahamsen

Spaceship Aurora er helt nytt - og mye mer spennende

Kronprins Haakon åpnet Spaceship Aurora i mars i år. Nå står hele den entusiastiske og kunskapsrike staben klar for å gi deg og din familie en opplevelse du aldri vil glemme.
Gjør deg klar til en reise til Mars. Som en del av en besetning på seks, skal du reise med romskipet til Mars, samle prøver, og undersøke om det finnes liv på vår naboplanet. Bruk av ny VR-teknologi garanterer deg en utenomjordisk opplevelse! Anbefales fra 10 år og oppover.
NYHET: ESCAPE 42
NYHET: ESCAPE 42 
er et særdeles høyteknologisk escape room med space-tema. Konseptet i såkalte escape rooms er enkelt: Du blir låst inne i et rom og skal komme deg ut ved å finne spor og løse gåter før tiden renner ut. I ESCAPE 42 er det mye som står på spill – nemlig jordas undergang!
Varighet 1 time
Passer for Ungdom og voksne. 
Barn under 14 år i følge med voksen. 
Nedre aldersgrense 10 år. Max antall 5 personer
Drømmer du om å oppleve verdensrommet?
Spaceship Aurora er Andøya Space Centers læring- og opplevelsessenter. Her finner du aktiviteter som passer for både store og små med interesse for verdensrommet. Vi ønsker at våre gjester skal begeistres gjennom spennende og lærerike opplevelser.

Lær mer om nordlys, verdensrom, norsk romhistorie og forskningen ved Andøya Space Center gjennom våre spennende filmer og utstillinger. Historiemontrene gir deg innblikk i forskningen på Andøya Space Center, fra den første rakettoppskytningen i 1962 og fram til i dag. På mesaninen kan du bli med på astronauttrening gjennom utfordrende og fysiske aktiviteter. Her er det bare å finne frem konkurranseinstinktet! Hos oss kan du også bli med på en virtuell reise ut i verdensrommet. Som en del av en besetning på seks, skal du reise med romskipet til Mars, samle prøver, og undersøke om det finnes liv på vår naboplanet. Opplevelsessentret har også fått et nytt Escape Room, hvor du i samarbeid med gruppen din må løse oppgaver for å komme videre i spillet.
Spaceship Aurora tilbyr splitter nye kurs- og konferansefasiliteter, og skreddersyr opplevelser for bedrifter og organisasjoner som er ute etter en unik location for sine møter. Hva med servering i vår nye Nordlyslavvo? Velkommen til oss!

Åpningstider fra 15. juni - 16. august: 
Hver dag fra 11:00 – 18:00 
Back to Top