Midnattsol Camping lever opp til navnet. Kanskje den campingplassen i verden med vakreste beliggenhet. Foto: Randi Nordvang.

Nyt et hyggelig opphold ved vår lille intime campingplass på Bleik – Andøyas ytterside.

Campingplassen ligger i naturskjønne omgivelser like ved strandkanten, ved en av Norges lengste og vakreste sandstrender. Våre servicebygg inneholder foruten kjøkken og oppholdsrom, rom for vask av kopper, - dusjer og  toaletter (også for handicappede), vaskemaskiner og tørketromler. Tømmestasjon for bobil og  campingvogner, samt strøm og vannposter finnes i tilstrekkelig antall. Hyttene er på ca. 18m² og har tre sengeplasser, med mulighet for å sette inn en ekstraseng (mot pristillegg). Det er gangavstand til både butikk, kafé og pub.
Området byr på utallige muligheter for turer på sjø og land, og våre gjester disponerer sykler for å komme seg rundt i nærområdet. El sykler kan også leies. Campingplassen har egen båt der en kan booke fisketurer/fototurer o.l. Vårt rorbuanlegg som ligger i havnen, har foruten ni dobbeltrom - to leiligheter, hver med opptil fire sengeplasser. Gratis WIFI er en selvfølge.

Midnattsol Camping
Gårdsveien, 8481 Bleik  
John Ronald Norheim & Randi Nordvang
Telefon 478 43 219
Back to Top