Spaceship Aurora er Andøya Space Centers læring- og opplevelsessenter. Her finner du aktiviteter som passer for både store og små med interesse for verdensrommet. Vi ønsker at våre gjester skal begeistres gjennom spennende og lærerike opplevelser.

Lær mer om nordlys, verdensrom, norsk romhistorie og forskningen ved Andøya Space Center gjennom våre spennende filmer og utstillinger. Historiemontrene gir deg innblikk i forskningen på Andøya Space Center, fra den første rakettoppskytningen i 1962 og fram til i dag. På mesaninen kan du bli med på astronauttrening gjennom utfordrende og fysiske aktiviteter. Her er det bare å finne frem konkurranseinstinktet! Hos oss kan du også bli med på en virtuell reise ut i verdensrommet. Som en del av en besetning på seks, skal du reise med romskipet til Mars, samle prøver, og undersøke om det finnes liv på vår naboplanet. Opplevelsessentret har også fått et nytt Escape Room, hvor du i samarbeid med gruppen din må løse oppgaver for å komme videre i spillet.
Spaceship Aurora tilbyr splitter nye kurs- og konferansefasiliteter, og skreddersyr opplevelser for bedrifter og organisasjoner som er ute etter en unik location for sine møter. Hva med servering i vår nye Nordlyslavvo? Velkommen til oss!

Åpent hver dag i sommer kl. 11-18

SPACESHIP AURORA
Bleiksveien 46, 8480 Andenes
Booking telefon 76 14 46 00
Back to Top