Camilla Ilmoni, leder i Andøy Reiseliv og Berit Pettersen, leder i Andøy Næringsforening gir ut Sommer i Andøy sammen.

«Stranden med fjellene bak og hvalen ute i havet, her holder ikke engang ordet magisk, her må du opp mot guddommelig!»»

Aune Sand om Bleik og Andøy

Alex Rosén og Aune Sand er duoen som nå lager 20 episoders TV-serie fra Bleik om Bleik i Andøy kommune. Serien skal vises på TV2 til høsten, og om seerne er like entusiastiske som Alex og Aune, så vil Bleik som landsby definitivt settes på norgeskartet. Faksimile fra forsiden av lokalavisen Andøyposten 9 juni 2020.

Det er fint å ha gjester som sier det vi tenker, men ikke helt synes vi kan si høyt. Og vi mener jo Aune formulerer seg helt utmerket her. Vi gleder oss til å se hvordan Aune Sand og Alexander Rosen vil portrettere Bleik på TV2 til høsten.
Andøy byr gjester på opplevelser i verdensklasse, og det er nesten litt rart å tenke på at det er langt flere utenlandske gjester som har deltatt i disse enn nordmenn.
Har du vært på hvalsafari med de store båtene, opplevd hvalen fra ribb utenfor Andenes eller deltatt i båttur til Bleiksøya og hørt lyden av fuglefjellet?
Nei, der ser du. I år er det din tur.
Skjem deg og dine bort med spektakulære Andøy-opplevelser i sommer, men spander på deg også de nære opplevelsene. Andøy har overraskende mange butikker med spennende utvalg og ytterst god service.
Og maten i Andøy smaker fortreffelig. Det finnes 15 kafeer her, fem av disse tilbyr også middagsservering. Vel bekomme.
Og la oss bare si det med en gang: her er opplevelser nok til å fylle flere dager. Tenker du å stoppe her i bare én dag, les avisen vår, og du vil finne mange grunner til å tenke deg om igjen.
Velkommen til Andøy i sommer!
Berit Pettersen 
Leder i Andøy Næringsforening

Camilla Ilmoni
Leder i Andøy Reiseliv
Back to Top