Godt utvalg: Se på matkartet vårt. Andøy har hele 16 restauranter og kafeer. Det er høye tall per innbygger i en kommune med mellom 4 og 5 tusen innbyggere. Det mest spesielle er at det er ni kafeer og spiesteder utenfor kommunesenteret Andenes. I bygda Dverberg og på Bø har du to steder som server god mat hele året. Vi som elsker maten i Andøy ønsker kafétilbudet hos Joker Risøyhamn velkommen på matkartet vårt. Spis som en andværing! «Du er ikke mett før magen er like hard som panna», sier Henrik Karlsen (23) fra Andenes. Spør de unge hva de liker. De vil gi deg råd. Stedets ungdom skryter av pizzaen på Riggen og hos Andenes pizza Kafé & Bar. Arresten restaurant på Andenes fikk terningkast 6 i VOL - Vesterålen online sin kåring av «Vesterålens beste burger» i 2020.
Kafetilbud i nærbutikker.
Både COOP Marked, Dverberg, og Åse Servicesenter serverer kundene kaffe hver dag i koselige kafékroker, men bare Joker Bleik, Joker Risøyhamn og Nordmela Landhandel & Kafé har et fullverdig kafe-tilbud. Derfor er det kun nærbutikkene på Bleik, Risøyhamn og Nordmela som får plass på Matkartet til Sommer i Andøy.
POP-UP SOMMERTILBUD
Både på Andenes, Stave og på Bleik har gjester og fastboende kunne frydet seg over Pop-up-kaféer. Disse er ikke tatt med på Matkartet.
Back to Top