Andøy har i Risøyhamn Sjøhus fått ett av Lofoten og Vesterålens flotteste sjøvendte overnattingsanlegg. Nybygget ligger idyllisk til, med panoramautsikt over Andfjorden, Risøyrenna og hurtigruteleia.
Har du lyst til å være en av de første som sjekker inn i de nye sjøhusene i Risøyhamn?
I sommer har du sjansen. Sørøya har mer å by på enn bryggekonsert med Violet Road i Risøyhamn 24. juli. Sjøhusene er  bygget i høy standard over to etasjer. Hver brygge har stue, kjøkken, bad og soverom samt utebod. Alle har TV og gratis WiFi. Godt utrustet kjøkken med spisebord, ovn, kjøleskap, oppvaskmaskin, kaffetrakter, vannkoker etc. 
Hovedbygningen har fasiliteter for vask og tørk av klær. Det er kun 150 meter til nærmeste dagligvarebutikk, Joker Risøyhamn, og mens du er der må du ta en tur innom Gammelbutikken hos Th Benjaminsen. Her er to store sjøhus på 112 kvadratmeter, hver med fire soverom med totalt åtte senger. I tillegg til åtte sjøhus på 66 kvadratmeter, to soverom med totalt fire senger. 10 høykvalitets båter for utleie, fire 21 fots, og seks 23 fots med hardtopp. + Fiskeutstyr.

Byggmester Karl Heinz Behrens.

Jeg er stolt og veldig fornøyd med sluttresultatet. Og rørt over alle flotte tilbakemeldinger fra  fjern og nær, kjente og ukjente, sier mannen bak storsatsingen, byggmester Karl Heinz Behrens. 
Risøyhamn Sjøhus finner du i det gamle handelsstedet Risøyhamn med rundt 200 innbyggere. Nye sjøhus og leiligheter med høy standard og flott utsikt over Risøyrenna og Andfjorden. I tillegg har vi 14 oppstillingsplasser for bobil/caravan. Her er det kort vei til noen av norges beste fiskefelt om man velger åpent hav eller rolige fjorder som Andfjorden og Gavlfjorden med godt fiske året rundt. Den originale og verdenskjente Hvalsafarien er kun en kort biltur unna. Andre aktiviteter som vandring, sykkel og kajakk kan man gjøre på stedet.
• Godt fiske etter kveite, torsk, sei, ur, brosme, makrell og laks
• Innendørs sløyerom rett på brygga og fryserom
• Utleie av havfiskeutstyr og flytedresser
• Gode og stødige båter av aller nyeste utgave til leie
• Butikk og bensin noen få meter unna
Back to Top