Solen steker, mens bølgene bruser på siden av RIB-båten. Du speider utover havet da du plutselig ser den – en spekkhogger! Først bare én, så én til.
Sea safarI tar deg ut på en opplevelse for livet. Du får en spennende tur til Otervika, Rækvika, Høyvika og Stave. På turen tilbake får du oppleve Bleiksøya. Du trenger transportetappene for å fordøye inntrykkene: Alt det spennende dyrelivet kysten har å tilby. Havørn, havsuler, lundefugl, sel, nise, oter...

Ja, vestsida av Andøya er vill.
Midnattsol, hval og sjøfugl
Fra mai til slutten av juli er det mulig å oppleve dyrelivet med den herlige midnattsolen i ansiktet. Midnattsolen gir en vakker glød til alt det skinner på, så det er lett å skape fantastiske bilder. Det erfarne mannskapet på båten vet hvor de skal styre for å finne hval så du kan være sikker på å få oppleve dem på nært hold. Du vil også få erfare Bleiksøya, hvor tusenvis av lundefugler hekker. Guiden på båten forteller om hvalene, fuglene og om øya.
Vil løse gåtene
I 2020 har Seasafari jobbet med tre marinbiologer for å studere hval. De vil bla. finne ut hvorfor flere hvaler har blitt funnet død her i de siste månedene. For sea Safari AS handler 
prosjektet om samarbeid. Fra venstre: Sean O'Callaghan, Piet van den Bembd, Tiu Similä, Marten Bril og Cato Eliassen. Foto: Tord Viken.
Back to Top