Violet Road besøker Andøy og Risøyhamn når de legger ut på kystturné

Som alle andre artister mistet Tromsøbandet Violet Road sine kommende spillejobber grunnet koronasituasjonen. Da så bassist Hogne Rundberg sitt snitt til å kjøpe seg inn på sin tidligere arbeidsplass, nemlig turistbåten Vulkana. I sommer inntar hele bandet båten og setter seil mot ulike kaier i Nord-Norge for å holde konserter.
Hogne Rundberg jobbet som daglig leder på Vulkana for 10 år siden. Siden har han hatt en stor kjærlighet for den gamle fiskeskøyta som i dag er bygd om til et spa. Tidligere i år kjøpte han halvparten av turistbåten som daglig ligger fortøyd i Tromsø. Med det har bandet funnet en vei rundt koronarestriksjonene og legger ut på en kystturné i sommer. Planen er å legge til kai ved flere brygger i Nord-Norge og spille konserter for folket.
«I år har vi lagt opp til tidenes sommerferie for oss selv. Vi «setter seil» på verdens fineste båt, Vulkana, og gleder oss til å legge til kai i selveste Risøyham. Vi elsker å være i heimkommunen til Kjetil. I Risøyhamn blir det både familiekonsert på ettermiddagen, og kveldskonsert for voksne», forteller Hogne Rundberg.
Billetter er allerede i salg. For å lade opp til sommerens turné la bandet for kort tid siden ut låta «Brother» som allerede er listet på NRK P1.
JUBEL I RISØYHAMN
I Risøyhamn var både Risøyhamnmartnan og bygdas egen festival avlyst da Kjetil Solberg ringte å sa at Violet Road hadde lyst til å legge til kai med konsert i det salteste tettstedet sør på øya. Adelheid Benjaminsen ble så glad at hun utropte Kjetil til Julinisse! At konsertene går av stabelen 24. juli understreker bare poenget.– En annen som smiler lurt i skjegget er Knut Eirik Reinsnes. Lederen i IL Andøygutten innrømmer at han har hintet til gutta i bandet at Risøyhamn kunne være et godt sted å stoppe. – Det håper og tror jeg mange andværinger og vesterålinger også vil gjøre, sier Knut Eirik.
VIOLET ROAD LEGGER TIL KAI HER I SOMMER:
15. juli - Furuflaten
16. juli – Djupvik
17. juli – Uløya
18. juli – Lyngseidet
22. juli – Husøy
23. juli – Meløyvær
24. juli – Risøyhamn
25. juli – Gratangen
6. august – Støtt
7. august - Nesna
8. august – Lurøy
9. august – Kvarøy
10. august – Myken
11. august – Røst
12. august – Sørvågen
Back to Top